Şehit Kadir Demiryürek Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Belgegeçer : 0 (322) 248 80 90
WEB https://kadirdemiryurek.meb.k12.tr
Adres : Yurt mah. 71517. Sk No3 ÇUKUROVA/ADANA
VİZYON : Öğrencilerimizin topluma ve kendilerine faydalı, özgüveni gelişmiş, sorumluluk sahibi olmalarını, toplum içerisinde bağımsız bir birey olarak davranmasını ve toplum tarafından kabul görmesini sağlayarak her alanda, her faaliyette yeteneklerine uygun etkinliklerde uyumlu bir şekilde yer almalarını sağlamak. Bununla birlikte sosyal iletişim becerilerini geliştirerek kendilerini en üst düzeyde kimseye ihtiyacı olmadan ifade etmelerini gerçekleştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizin toplumun bir parçası olduğu ile ilgili toplumsal bir farkındalık yaratmak. Bireysel yeteneklerini keşfederek yetenekleri doğrultusunda gelişimlerine katkı sağlamak.Kendini ifade becerilerini yetkinleştirmek.Bağımsız yaşam becerileri konusunda gelinebilecek en üst düzeye ulaşmalarını desteklemek.
BAŞARILAR : Okulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitim öğretime başlanmıştır.

Saatler : 09:00 14:20
Yabancı Dil : 0
Isınma : Klima
Servis : öğrenciler ücretsiz taşıma servisi ile taşınmaktadırlar.
Ulaşım : Otobüs,metro
Yerleşim Yeri : Yurt mah.71517 sok. No:3 Çukurova / ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir merkezinde
Kontenjan Bilgileri : 0
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0
Okulun Sınav Başarı Durumu : 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 0
Sportif Etkinlikler : Sportif etkinliklerden öğrencilerimizin seviyelerine uygun olanlara katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :